September 27, 2023

Aragami Free Download With PC Game Torrent

Aragami Free Download With PC Game TorrentAragami Crack

Aragami Free Download Jepun, mengambil gelaran Aragami – semangat balas dendam iblis yang dipanggil oleh seorang wanita misteri dari dalam bayang-bayang untuk mengalahkan Tentera Cahaya yang zalim. Memerangi musuh kuat seperti itu tidak masuk akal, jadi anda harus bergantung pada bayang-bayang dan kerahsiaan untuk menghantar musuh yang Aragami PC GAME atau hanya hilang dari pandangan. digambarkan sebagai glif yang bercahaya di jubah anda. Inti pulih dengan cepat ketika anda bersembunyi di tempat teduh, tetapi ia hilang ketika anda melangkah ke tempat yang terang. Anda akan menemui beberapa kemahiran sepanjang permainan.

Aragami CODEX salah faham, tidak ada pertengkaran di sini. Aragami adalah permainan rahsia murni dalam semua aspek. Walaupun pedang yang kelihatan mematikan ada di tangan ninja iblis anda, Aragami Palaza anda tidak boleh bertengkar dengan siapa pun. Semasa bertubi-tubi, anda hanya memberi amaran kepada musuh yang akan segera menghantui anda dalam satu gerakan. Jadi, anda terpaksa menggunakan perkara rahsia sebagai satu-satunya jalan keluar untuk permainan ini. Aragami, dilahirkan dari kegelapan, dapat menggunakan kekuatan bayangan untuk keuntungannya. Pada awal permainan, dia dapat melakukan teleport dengan segera di antara bayang-bayang. Anda mesti menggunakan peluang mudah ini untuk membunuh semua lawan dengan berkesan.

Aragami PC Game

Aragami Pada ketika ini, anda mungkin berfikir bahawa permainan boleh menjadi mudah apabila musuh begitu bodoh. Keliru! Untuk mengimbangi kecerdasan buatan Imbecily, permainan ini hanya melemparkan banyak penjaga pada kad yang agak kecil. Apa yang mereka katakan mengenai kekuatan orang bodoh tidak pernah dipandang rendah. Satu AI yang diam yang tersangkut pada mayat  besar, tetapi ketika beberapa pengawal Aragami sama ada rakan mereka sedang tidur atau tidak, anda mempunyai masalah besar. Bukan itu sahaja. Permainan ini mempunyai kerucut dan pusat pemeriksaan. Ini tidak akan membolehkan anda runtuh sepenuhnya setelah membersihkan beberapa kawasan dan permainan akan menghantar anda kembali ke awal.Aragami Crack

System Requirements:

Operating system: Windows 7 / 8.1 / 10 (64-bit)
Process: Intel i7-6000 equivalent or better
Memory: 16GB RAM
Graphics: NVIDIA GTX 980 equivalent or better
DirectX: Version 11
Storage: 14 GB available space

How To Install?

Download the file below
Install or extract the file
If necessary, fall in love with us
Enjoy the game for free!

CD-Key

SDFGH-JKJHG-FDWAS-EDRFT-GYHHG

SDFGH-KJHGF-DDFGH-JJHGF-DFGHJ

Leave a Reply